Wednesday, February 17, 2010

Pampers murah...!!!!

Last week, aku ada order pampers import untuk baby aku yang dijual terus dari kilang disebabkan harganya yang murah iaitu RM40 untuk 80keping. Saja nak test dulu untuk Raaesya..hehe..sebab toke kilang tue ckp kualiti sama dgn huggies ultra dan mamy poko..aku pon sgtlah interested sebab kalau dekat hypermarket, harganya mahal..Notis penerangan yang membuatkan aku interested....

Lampin mamypoko/huggies ini adalah 100% original yang di import terus dari kilang brand masing2 di korea dan usa.Kualiti dan saiz adalah sama tapi cartoon design pada lampin tersebut mungkin berlainan saja. Kami tidak dibenarkan menjual lampin import ini dalam pek ori dari kilang, menjadikan semua lampin import hanya dapat dipek dalam plastik kosong dan dijual pada yang harga murah sekali.



click image untuk zoom.
so, kalau nak dibandingkan dengan harga asal kat kedai2 atau hypermarket, mamy poko mmg mahal..so, bila stock sampai rini, aku sedikit frust tgk pampers cam nipis ja...hurm...tp bila husband aku balik dr keja, dia pon wat satu experiment kat pampers nie..
experiment: tuang segelas besar air paip biasa
result: yang bestnya time aku pegang, lapisan pampers nie x basah.Kering ja..Memang banyak air yang husband aku tuang..mmg sgt kering..-Hepi- Bleh la raaesya pakai.tak terbang duit aku..hehe..

Aku igt nak jual la pampers2 nie..Area Kulim...Harga cam table kat atas tue.. so, kalau berminat, leh sms aku kat 0164412594..Kalau nak suh pos pon boleh....

No comments:

Post a Comment